Továbbra is óvatosnak kell lennünk

covid-19 Hírek

Tisztelt Nagyrédeiek!

A járvány továbbra is jelen van, több környékbeli országban erősen terjed a vírus, Magyarországon is naponta emelkedik a fertőzöttek száma.


Magyarország Kormányának iránymutatása szerint továbbra is óvatosnak kell lennünk, a koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint az új fertőzések arra vezethetők vissza, hogy többen nem vették elég komolyan az előírásokat, illetve a tapasztalt tüneteket és közösségbe mentek.

A járványügyi készültség továbbra is érvényben van, ezért Nagyréde Nagyközség Önkormányzata idén nem rendezi meg a 2020 augusztusában megvalósítani tervezett Államalapítási ünnepet, a Nagyrédei Szüreti Napokat, valamint az egyik pályázathoz kapcsolódó nyári közösségi programsorozatot. A nagyobb létszámú nyílt rendezvények megvalósítását egyelőre kockázatosnak tartjuk, de bízunk benne, hogy ez az óvatosság és a kompromisszumok hozzájárulnak ahhoz, hogy mielőbb visszatérhessünk megszokott életünkhöz, a programok egy részét pedig megvalósíthatjuk majd később, biztonságosabb körülmények között.
Ez az év a türelemről és a fegyelmezettségről szól, legfontosabb pedig az egészségünk megóvása.
Továbbra is arra kérek mindenkit, hogy figyeljünk magunkra, legyünk óvatosak és vigyázzunk egymásra!

Siposné Fodor Judit
polgármester