Elmaradnak a rendezvények – polgármesteri tájékoztató

covid-19 Hírek

A háziorvosok állásfoglalása alapján a novemberi beltéri rendezvényeket nem tartják meg Nagyrédén. Siposné Fodor Judit polgármester tájékoztatója.

Tisztelt Nagyrédeiek!


Sajnos mindannyian tapasztalhatjuk, hogy a járványhelyzet fokozódik az országban, ugyanakkor új központi intézkedéseket egyelőre még nem vezettek be. Nagyrédén is egyre többen fertőződnek meg koronavírussal, illetve kerülnek karanténba. A helyzet településenként/területenként eltérő, ezért most még nagyobb szükség van arra, hogy a helyi közösség tagjai, vagyis saját magunk vigyázzunk egymásra a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

Nagyréde Nagyközség Önkormányzata minden háztartásba eljuttatott 4 db maszkot. Ajánljuk a maszkhasználatot a zárt és forgalmasabb helyeken, és kérjük, hogy mindenki figyeljen a személyi higiénére és a távolságtartásra.

Közelgő rendezvényeinkkel kapcsolatban háziorvosaink véleményét kérdeztem, akik a beltéri rendezvények megtartását határozottan nem támogatják.

A közeljövőben tervezett beltéri rendezvényeket (például Filmek és Gitár koncert, Idősek Napja) ezért nem tartjuk meg Nagyrédén, az eseményekkel kapcsolatban részletesebb információkat településünk honlapján és plakátokon érhetnek el.

Kérem mindenkitől, hogy folyamatosan tájékozódjon az aktuális szabályokról!

Fokozottan figyeljünk és vigyázzunk egymásra, illetve magunkra is!

Siposné Fodor Judit
polgármester