Vámosgyörkről érkezett a kályha

Hírek

A Nagyrédei Gondozási Központ felhívására Vámosgyörkről érkezett segítség – a kályha már meg is érkezett új tulajdonosához.

A Nagyrédei Gondozási Központ egyik ellátottja részére kért segítséget. A felajánlás végül nem helyből, hanem Vámosgyörkről érkezett.

– A felajánló egy 3 gyermekes fiatalasszony, Váradi Attiláné. A kályha már meg is érkezett és el is vittük az ellátottunknak. Köszönjük szépen ezúton is a segítséget! – fogalmazott a sikeres akció kapcsán Pardi Beatrix, a gondozási központ vezetője.

Mint a segítségkéréskor is megírtuk: a szóban forgó nagyrédei személynek a téli fűtésben az önkormányzat szociális tűzifa juttatásával segít, azonban olyan berendezése sem volt, amiben tüzelhetett volna. Most a Gondozási Központ sikeres akciójának köszönhetően ez a probléma is megoldódott.

Ha Önnek is van tudomása olyan nagyrédei személyről, aki szociális helyzete miatt segítségre szorul, kérjük, jelezze az önkormányzat intézményének. A Gondozási Központ szolgáltatásai között a házi segítségnyújtás és a szociális étkeztetés is szerepel, emellett az intézmény természetesen megfelelő kapcsolódással rendelkezik a szociális ellátórendszer egyéb intézményeihez és szervezeteihez, így hatékonyan ésszakszerűen tud segítséget nyújtani.