Köszöntjük a 65 éves Nagyhegyest

Hírek

A fennállásának 65. évfordulóját ünneplő Nagyhegyes vendége volt Nagyréde. Az önkormányzat ajándékát és jókívánságait Siposné Fodor Judit polgármester tolmácsolta a Hajdú-Bihari településnek, a Virtus Kamara Táncegyüttes pedig a nagyrédei “virtusból” adott ízelítőt a színpadon.


A Nagyhegyesi kulturális hét programsorozatának egy napjába pillantott bele Nagyréde delegációja, az önkormányzat és a nagyközség lakói nevében is köszöntve a fennállásának 65. évfordulóját ünneplő Nagyhegyes közösségét.
A színes kulturális programsorozatra a nagyrédei Virtus Kamara Táncegyüttest is meghívták fellépőként, a műsorukat – amint az már szinte természetes – ezúttal is nagy siker övezte.

Nagyhegyes és Nagyréde között 2015-ben történt meg a kapcsolatfelvétel, amikor a hajdúsági település vezetői a Start Mintaprogram iránt érdeklődve látogattak el Nagyrédére. A két falu vezetésének reményei szerint a kapcsolat folyamatosan bővül a későbbiekben is, a szakmai együttműködések mellett a helyi lakosság körében is.