Még a csibészségük is hiányzik majd

Hírek

Elballagtak a Nagyrédei Kastély Óvoda “végzős” ovisai. Király Istvánné óvodavezető is utoljára búcsúzott ebben a minőségében a legnagyobbaktól.

Huszonnégy apróság köszönt el szeretett óvodájától a szombati ballagási ünnepségen. A kedves műsor után mindannyiuk vállára került a csoportjuk jelével díszített tarisznya, jelezve: új korszak kezdődik az életükben, hiszen ősszel már iskolapadba ülnek.

Király Istvánné óvodavezető köszöntőjében úgy fogalmazott: a gondtalanság időszaka zárul le a csöppségek életében az ovis évek végeztével. Visszaemlékezett az első ovis napokra, amikor megszeppenve, olykor-olykor sírva jöttek a “kastélyba” az apróságok, s felidézte, hogy innen milyen gyorsan jutottak el odáig, hogy jó közösségben sok-sok boldog napot éljenek meg együtt társaikkal és az óvónénikkel, dajkákkal.

– Mára ügyesek, magabiztosak, megbízhatóak lettek. Alkalmasak az iskolára, mindegyikük egyéniség, értékes kis emberkék – mondta a ballagókról az óvodavezető, hozzátéve: a gyerekek nagyon a szívükhöz nőttek, s bizonyosan még sokáig emlegetik őket, egy-egy emlékezetes történetüket. “Még a csibészségük is hiányozni fog” – jegyezte meg.

Képgaléria: Óvodai ballagás 2017

 

 

Idén nem csak a gyerekek búcsúztak, de az óvoda vezetője is, hiszen Király Istvánné negyvenegy év után nyáron befejezi aktív pedagógusi pályáját. Meghatottan mondott köszönetet kollégáinak, a szülőknek, s mindazoknak, akikkel első és egyetlen munkahelyén sok-sok csöppség javára dolgozhatott.
Kollégái és a szülők képviselői ugyancsak könnyek között, ajándékokkal és sok-sok jó szóval köszönték meg a búcsúzó óvodavezető munkáját.