Gyermeknap az óvodában

Hírek

Idén gyermeknapi programjainkat több naposra szerveztük. Programsorozatunkat a sok gyermek által kedvelt Kalap Jakab koncertje nyitotta meg, melyet a gyermekek és a felnőttek is nagyon élveztek, egy nagyon színvonalas és élménydús előadás részesei lehettünk.


Hétfőn egész nap ugrálóvár és trambulin várta az udvaron az óvodásokat, a nagyok pedig meglepetésként még alvás helyett is használhatták a játékokat egész délután.

A keddre tervezett program az időjárás miatt sajnos elmaradt, de csütörtökön sikerült pótolnunk a programot.

Szerdán az egész óvoda és a bölcsőde együtt utazott fel Budapestre, ahol a Fővárosi Állat- és Növénykertben tettünk látogatást. Nagy élmény volt ez a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

Csütörtökön a Nagyrédei Gondozási Központ idősei látogattak meg minket. Gyermeknap alkalmából egy óriási kosár gyümölcsöt hoztak óvodásaink számára és persze a közös éneklés sem maradhatott el.
Az udvar másik részében pedig minden kisgyermek megismerkedhetett egy pónival és a kiscsikójával, lehetett simogatni és lovagolni is.

Pénteken délelőtt zenés tornával kezdtük a napot. A délelőtt folyamán több program lehetőség közül válogathattak a gyerekek: volt csillámtetoválás, zene, tánc, és egy rendőrautót is kipróbálhattak a gyerekek.

Délután a nagyok meglepetésként ismét nem aludtak és birtokba vehették mindkét udvart. Az ugrálóvárat egészen estig használhatták a gyerekek. A csillámtetoválás mellé pedig az SZMK is besegített a programok kivitelezésében és bővítésében. A szülők palacsintát és gofrit sütöttek, szörpöt kínáltak. Nagy sikere volt az egyedi hajfonásnak is, amiért hosszasan képesek voltak sorban állni a lányok. Az est színvonalát a Kecele és Kenderike tánccsoport műsora színesítette, melyet egy táncházzal zártak.

A zenét egy apuka biztosította számunkra az egész nap folyamán.

A Nagyrédei Kastély Óvoda dolgozói igyekeztek a gyermekek számára felejthetetlenné tenni ezt a hetet, szeretném minden óvodai, bölcsődei dolgozónak megköszönni áldozatos munkájukat.

Ezúton szeretnénk megköszönni a teljesség igénye nélkül támogatóink segítségét:
Nagyréde Nagyközség Önkormányzata
Nagyrédei Gondozási Központ
Gyöngyösi Rendőrkapitányság
Szülői Munkaközösség
Segítő Szülők
Balázs család
Bozsik Tibor
Bucsok család
Csoma Ilona
Pádár család
Pápai Sándor
Rácz Lívia