Édes befejezés – véget ért a Közösségek hete

Hírek

Réteshúzással, kézműves foglalkozással és a rajzverseny eredményhirdetésével befejeződött a Közösségek Hete programsorozata.

Vasárnap a Molnár József Művelődési Házban a gasztroklubban (is) igen jó kis közösség jött össze, olyan háziasszonyok és férfiak, akik a valódi, hamisítatlan húzott rétes készítésével szerettek volna megismerkedni.
A réteshúzást a nagyrédei Kerek Lászlóné Éva néni, valamint a gyöngyöspatai Hevér Gyuláné Ilonka és Molnár Mária mutatta meg az egybegyűlteknek, minden fortélyt alaposan be is mutatva, és segédkezve a teljes folyamatban.

Nagyon köszönjük nekik a segítséget, és köszönjük mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak a program sikeréhez, s külön is köszönet illeti a szervezésben jeleskedő Garainé Janoviczki Barbarát. A siker pedig egyértelmű volt, hiszen – bár sütési kapacitás híján – a legtöbben otthon sütötték meg a rétesüket, de azért néhány adag elkészült még a művelődési házban, és bizony egytől-egyig ízletesek és kitűnőek lettek.

Ugyancsak a zárónap adott alkalmat a korábban meghirdetett rajzversenyek eredményhirdetésére.
Mindenkinek köszönjük a pályamunkákat, a díjazottaknak pedig ezúton is gratulálunk:

Megosztott első helyezettek (óvoda):
– TÓTH GRÉTA – katica csoport
– BALÁZS LILI – katica csoport
– SZABÓ ÁRON – katica csoport

Második: TÓTH LÉNA – méhecske csoport
Harmadik: RUDAS ANDOR – méhecske csoport
Különdíj:
– VARGA-SEBŐK NÓRA – 2. osztály
– BALÁZS CSABA – 3. osztály

Ezen kívül minden nevező kapott emléklapot és egy kis ajándékot.
A pályamunkákból szeretnénk egy albumot készíteni a művelődési házban, de természetesen aki ehelyett inkább visszakéri a rajzát, annak – nagy köszönet mellett – visszaadjuk.

Addig viszont – egészen május végéig – az alkotások még megtekinthetők az intézményben.