Adófizetési határidő: március 16.

Hírek

Adót fizetni, tudjuk, senki sem szeret, ám a település működtetéséhez, a feladatok ellátásához nélkülözhetetlen ez a bevétel. Az önkormányzat bízik abban, hogy a nagyrédeiek ezúttal is eleget tesznek adófizetési kötelezettségüknek.

A helyi adók – gépjárműadó, magánszemélyek kommunális adója, iparűzési adó előleg, valamint az építményadó – befizetésének határideje 2015. március 16.
Nagyrédén új adónemként vezette be az önkormányzat 2015. január elsejétől az építményadót, ami a lakóingatlanokat és a rendeltetésszerűen használt garázsokat nem érinti.
Az építményadó rendelet hatálya alá tartozó vállalkozásoknak az első adófizetési határidő 2015. március 16.
Az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványok, illetve az adórendelet megtalálható az “Önkormányzat/Dokumentumok” menüpont alatt.

Nagyréde önkormányzata bízik benne, ha a helybéliek ezúttal is fegyelmezetten, időben és teljes körűen eleget tesznek adófizetési kötelezettségüknek, hiszen a község működtetése múlik a bevételeken, mondta el a határidő kapcsán Nagyréde polgármestere, hangsúlyozva azt is: reményeik szerint Nagyréde – a remélt állami segítséggel – mihamarabb képes lesz kilábalni a pénzügyi nehézségekből, ami lehetővé teszi az építményadó mértékének csökkentését, illetve az adónem megszüntetését.

Az önkormányzat számlaszámai>>
Letölthető formában az önkormányzat számlaszámai>>