Véget ért az uborkaszezon!

Hírek

A Gondozási Központban nem is volt! :-) … mármint uborkaszezon, hiszen egész nyáron történt valami velünk, körülöttünk, általunk, bennünk.

Elmondhatjuk, hogy közösen éltük meg a melegrekorddal bíró napokat, elmondhatjuk, hogy legidősebb klubtagunk immár 91. évét töltötte, elmondhatjuk, hogy klubtagjaink száma bővült, elmondhatjuk, hogy merész, rugalmas, érdeklődő és mindenre elszánt klubtagjaink kipróbáltak olyan játékokat, amilyeneket az ő korukban még csak álmodni sem mertek.
Elmondhatjuk, hogy mi is követjük a divatot, lábszelfizéskor sokan lefényképezik felrakott lábaikat, azt mutatva milyen az édes semmittevés. Nálunk is emelkedtek a lábak, igaz nem a semmittevéstől, hanem a tornától és attól, hogy pedikűrös szolgáltatását is igénybe vették a klubtagok.


Természetesen ünnepeltünk születésnapokat, névnapokat, mindig van alkalom éneklésre, verselésre.

Egy egész délelőttöt töltött velünk polgármester asszony, aki beszámolt a településen történő változásokról, a parkolók kialakításáról, az egészségügyi centrum térkövezéséről, a pályázatok alakulásáról, a falu életéről.
A nyár vége is bővelkedett történésekben, hiszen nagy örömünkre leaszfaltozták az udvarunkat és az intézmény előtti közterületet, a parkolót is, ezzel megkönnyítve a közlekedést.

Sőt intézményünkbe látogatott Szabó Zsolt államtitkár úr, aki gyermekkori élményeit osztotta meg érdeklődő klubtagjainkkal, és ígéretet tett, hogy nem utoljára látogatott el intézményünkbe.

……szóval uborkaszezon ide, uborkaszezon oda …a klubban mindig történik valami!

Pardi Beatrix
intézményvezető