Változik az ellátási rend a Gondozási Központban

Hírek

A rendelkezésre álló adatok alapján a koronavírus-járvány erősödik, egyre magasabb a napi új fertőzöttek száma. Emiatt a Nagyrédei Gondozási Központ nappali ellátásának igénybe vevői közül egyre többen erős aggodalmuknak adtak hangot. Bár az intézményben nagyon ügyelnek a higiénés és távolságtartási szabályok betartására, többen mégis úgy vélték, hogy kockázatot jelentenek a találkozások. Azt is többen megfogalmazták, hogy hozzátartozóik javaslatára gondolkodnak azon, hogy egy ideig inkább nem járnának be az intézménybe.

Az óvatosságukat megértve és elfogadva – tekintve, hogy veszélyeztetett korosztály tagjairól van szó – az intézmény vezetése a fenntartóval egyeztetve úgy döntött, hogy október 26-tól szünetelteti az intézményben a nappali ellátást.

A Gondozási Központ egyéb szolgáltatásai a megszokottak szerint működnek, a nappali ellátásban részt vevőkkel pedig otthonaikban tartják a kapcsolatot a központ munkatársai.

A Nagyrédei Gondozási Központ elérhetőségei változatlanok, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal mindazok, akiknek segítségre van szükségük!

Nagyréde, Atkári út 9.
e-mail: gondozasikozpont@nagyrede.hu
tel: 06-37-506-073 vagy 06/30/446 – 8472