Útlezárás a szüreti napokon

Hírek

A szüreti napok programjai miatt 2016. szeptember 24-én időszakosan útlezárás lesz érvényben a Fő úton. A korlátozás buszjáratokat is érint.

2016. szeptember 24-én (szombaton) a Nagyrédei Szüreti Napok rendezvényei miatt Nagyréde Község Önkormányzata útlezárás mellett igénybe veszi Nagyréde Fő útjának teljes szakaszát.

Ennek következtében a Petőfi útra csak a Szabadság út felől, az Árpád útra a Virág út felől, a József A. és Patai útra a Haladás út – Atkári út – Rákóczi út – Zrínyi út felől, ill. a Virág út – Fűzfa út felől lehet behajtani.
A Petőfi utcát érintő változás 09.30 órától – 17.00 óráig tart, így az itt lakók csak a Szabadság útról tudják megközelíteni az ingatlanjaikat.

Az útlezárás időpontjai: 2016. 09.24. 11.00-12.00 óra és 13.00-14.30 óra között.

A lezárások két menetrend szerinti járatot érintenek, a Gyöngyös Autóbusz pályaudvarról 10.20 és 13.45 órakor indulókat, valamint a LEAR Corporation Hungary Kft. 13.20 órakor induló buszjáratát.

A Fő úti lezárás alkalmával az autóbuszok az alábbi útvonalon közlekednek:

Hunyadi út – Haladás út – Atkári út – (a Fő úti megálló helyett az Atkári út-Rákóczi út kereszteződésében áll meg az autóbusz) – Rákóczi út – Zrínyi út – (József Attila úti megálló) – Zrínyi út – Rákóczi út – (a Fő úti megálló helyett az Atkári út-Rákóczi út kereszteződésében áll meg az autóbusz) – Atkári út – Haladás út – Hunyadi út

Megértésüket köszönjük!