Területi szavalóverseny

Hírek

A nagyrédei Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény területi szavalóversenyt szervezett a Magyar Költészet Napja tiszteletére, magyar költőink munkásságának, verseinek népszerűsítésére.

Környékbeli települések iskoláiból érkeztek hozzánk versenyző gyerekek és a nagyrédei diákok is többen képviselték iskolájukat, falujukat az irodalmi megmérettetésen.

Három korcsoportban összesen 12 tanuló kapott díjat, elismerést a zsűritől, de üres kézzel senki sem távozhatott, hiszen emléklapot, kis ajándékot mindenki kapott a felkészülésért.

Az iskola pedagógusai mellett Siposné Fodor Judit polgármester és a település intézményvezetői (Dr. Bálint Edina Ida jegyző, Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető, Markó Anita művelődésszervező) a zsűri tagjaiként részt vettek a programon.

Nagyréde Nagyközség Önkormányzata egy szép ajándékkal is kedveskedett az iskola tanárainak és diákjainak, Magyarország földrajzi dombortérképét Siposné Fodor Judit polgármester adta át Balázsné Kelemen Erika igazgatónak.