Tavaszi táncgála

Hírek

Az önkormányzat által támogatott ingyenes balett- és néptáncoktatásban részt vevő gyerekek mutatkoztak be a Molnár József Közösségi Színtérben.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megmutatta, hogy mi mindent is tanult az ingyenes táncoktatáson, amelyre az önkormányzat támogatása révén járhatnak a nagyrédei gyerekek.

Az óvodások, alsó- és felső tagozatos diákok balett- és néptáncoktatásra járhatnak, s a most első alkalommal megrendezett Tavaszi Táncgálán be is mutatták, hogy milyen hasznosan és eredményesen töltik az időt a foglalkozásokon.

Köszöntőjében Siposné Fodor Judit polgármester – még a műsor előtt – úgy fogalmazott: biztos benne, hogy sok tehetséges gyermeket fogunk látni, s bár azt nem lehet tudni, hogy közülük bárki is lesz-e a későbbiekben táncművész, az egészen biztos, hogy olyasmivel gazdagodnak a tánc által, ami mindenképp előnyükre szolgál.

A produkciók aztán be is bizonyították, hogy nem valamiféle “megelőlegezett bizalom” volt a polgármester gondolata, hiszen minden korcsoport színvonalas műsorral szórakoztatta a közönséget.

Tanítványait Albunovics Milán is okkal és joggal dícsérte meg a gála végén, amikor a jók között is a legjobbaknak vándordíjakat is átadott. Emellett minden gyermek oklevelet és apró ajándékot vehetett át Siposné Fodor Judit polgármestertől, aki Albunovics Milánnak, Besze Zsófiának és Hevér Júliának is köszönetet mondott azért a munkáért, amit a gyermekekkel végeznek, s melynek eredményességéről a gálán bárki meggyőződhetett.