Óvodafelújítás következhet

Hírek

Ha az önkormányzat elnyeri a támogatást, több mint ötven millió forintot fordíthatunk az óvoda korszerűsítésére.

A TOP -3.2.1. pályázat keretében 51 millió forint értékben pályázatot nyújtottunk be az óvoda energetikai korszerűsítésére.

A pályázat többek között tartalmazza az épület külső nyílászáróinak cseréjét, födémszigetelését és az épület külső színezését.

A Magyar Falu Programban benyújtott óvodaudvar-fejlesztési pályázattal együtt így hatalmas előrelépés következhet az óvoda épületének rendbetételében.

Mint közismert, az önkormányzat részben saját forrásaiból, részben pályázatok segítségével eddig is igyekezett megoldani a legfontosabb teendőket – így tettük rendbe az ovi fűtését például, illetve így modernizáltuk a konyhát valamint az épület több helyiségében a világítást, így tettünk rendbe több dolgozói helyiséget – a most beadott két pályázat révén pedig átfogó megújulás következhet. Bízunk a pályázatunk pozitív elbírálásában, hiszen az óvoda kulcsfontosságú intézményünk, már csak azért is, mert Nagyrédén – igazán örömteli módon – nem fogy, hanem gyarapodik a népesség, s az ovi évről-évre teljes férőhely-kihasználással üzemel.