Köszönet és együttműködés

Hírek

Szabó Zsolt, a térség újra megválasztott országgyűlési képviselője Nagyrédén járt, hogy köszönetet mondjon a támogatásért, és segítséget, együttműködést ajánljon a nagyrédeieknek.

Az előző ciklus kezdetén, 2014-ben kicsit göröngyösen indult a kapcsolat, de azóta mondhatom, hogy minden kiegyenesedett, a képviselő-testülettel és a polgármester asszonnyal jó az együttműködés. Az én dolgom az, hogy segítséget nyújtsak a településeknek – fogalmazott Szabó Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője azon a találkozón, melyen az újraválasztása óta először érkezett Nagyrédére.

Beszélt arról: Nagyréde törekvő település, és ő képviselőként igyekszik a törekvéseket segíteni, előre vinni. Szólt arról: ismert a bekötőút égető problémája, mint mondta, “a Közútnál tudják, hogy a következő csomagban ez az elsők között van”, mint megoldandó feladat – magyarul a két és fél kilométeres szakasz felújítása.

Az óvoda megújítására, bővítésére beadott pályázatot “szándékunkban áll megismételni”, és van még itt egy rossz állapotú művelődési ház, szóval van tennivaló, és ehhez én a segítségemet, támogatásomat ajánlom – jegyezte meg a képviselő.

Siposné Fodor Judit polgármester egyfelől gratulált a képviselőnek a választási eredményhez, másfelől azt kérte, ahogyan eddig, úgy eztán is legyen egy kicsit “a szíve csücske” Nagyréde, és a korábbiakhoz hasonlóan segítse a falut a további fejlődésben, a közösség javát szolgáló célok megvalósításában.

A találkozón eztán kötetlen formában is szót tudtak váltani a megjelentek Szabó Zsolttal, aki úgy fogalmazott: ő mindig elérhető, minden problémával megkereshető, s amiben csak tud, segíteni fog.