Köszönet a több évtizedes munkáért

Hírek

Változások következnek a községi könyvtárban, miután nyugdíjba vonult Demény Imréné, akinek az önkormányzat és a falu közössége nevében mondott köszönetet négy évtizednyi munkájáért Siposné Fodor Judit polgármester.

– Azt kívánom, hogy töltsd tartalmasan a megérdemelt pihenésed éveit, és kérlek, gyere hozzánk sokat, maradj részese Nagyréde mindennapjainak, ahogyan eddig is, úgy a jövőben is látogasd a programjainkat, vagy épp “csak úgy ugorj be pár jó szóra” hozzánk, örömmel várunk, szívesen látunk – ezekkel a szavakkal köszönte meg az önkormányzat és a falu közössége nevében a nyugdíjba vonuló Demény Imréné négy évtizednyi könyvtárosi munkáját Siposné Fodor Judit polgármester.

Mártika – hiszen a búcsúzó könyvtárost mindenki így ismeri és szólítja – meghatódva köszönte meg a kedves szavakat és a polgármestertől illetve a jegyzőasszonytól kapott ajándékot, s megígérte, természetesen nem szakad el sem a könyvtártól, sem a falu életétől. Mint mondta, aktív nyugdíjas éveket tervez, sok új élménnyel.

A községi könyvtár – mely köztudottan az általános iskola épületében kapott méltó helyet, miután az önkormányzat, pályázati segítséggel felújíttatta a könyvtárnak szánt helyiségeket – július 3-tól heti húsz óra nyitvatartással várja a könyvbarátokat az alábbiak szerint:

szerdától péntekig 14.00-18.00 óráig
szombaton 08.00 – 12.00 óráig

A könyvtárosi feladatokat Kovácsné Erki Dalma látja majd el.

A községi könyvtár a már említett július 3-án egy kitelepülős “pokrócpartira” is vár majd minden érdeklődőt, és a tervek szerint a jövőben több rendszeres és eseti programnak is házigazdája lesz – de mindezekről bővebben majd a rövidke szünet utáni “újranyitási partin” (is) hallhatnak az érdeklődők.

Mártikának ezúton is kívánunk hosszú és örömökben bővelkedő nyugdíjaséveket, Dalmának pedig jó munkát könyvtárosként.