Jobb lenne, ha el se dobnák…

Hírek

A Nagyrédei Környezetvédők és Hagyományőrzők Egyesülete csatlakozott a Magyar Közút Zrt. szemétszedési akciójához. Önkormányzatunk pedig ezúttal is segítséget nyújtott a sikeres lebonyolításban.

A Nagyrédei Környezetvédők és Hagyományőrzők Egyesülete szemétszedést szervezett péntekre, csatlakozva a Magyar Közút Zrt. felhívásához, annak érdekében, hogy legalább egy jókora szakaszon megtisztítsák az út menti területeket.

FRISSÍTVE:A civil szervezet – mint más hasonló akcióik során már többször – ezúttal is az önkormányzattól is kért és kapott segítséget, mellényeket, zsákokat biztosítottunk, és felkészültünk az egyesület kérésének megelelően a szállítási feladatokra is, de ez utóbbi végül egy magánszemély támogatásával valósult meg, így az önkormányzat eszközeire nem volt ezúttal szükség.

Köszönet illeti az egyesületet az akció megszervezéséért és lebonyolításáért, az egyesület tagságát és mindenkit, aki csatlakozott az akcióhoz, kesztyűt húzott és zsákot fogott.

Persze, sokkal jobb lenne, ha fölöslegesek lennének az ilyen akciók. De sajnos még nagyon kevesen értik, hogy tényleg menyivel jobb lenne, ha el se dobnák a szemetet. S amíg ez nem változik, addig bizony mindig kell, aki magára vállalja, hogy a más szemetét eltakarítsa. Egy jobb, szebb, tisztább, élhetőbb világért.