Hit, remény, öröm, szeretet

Hírek

A Falukarácsonyon Nagyréde apraja és nagyja együtt ünnepelt, közösen hangolódva a közelgő karácsonyra. A színvonalas produkciók mellé természetesen ezúttal is járt a forralt bor, a puncs és a tea, hogy ne csak a lélek, de a test is örvendezzen.

– Szeressünk! Keressük mindig a jót, a szerethetőt, a szeretendőt egymásban és magunkban. És már csupán ettől, a szeretetre törekvéstől is sokkal jobb lesz a világunk. Kívül és belül egyaránt. Ne csak a karácsonyt, ne csak az ünnepet, de minden egyes napunkat hassa át a szeretet. Legyen ott minden napunkban a szeretet erejébe vetett hit, a szeretet reménye és a szeretet öröme. Akkor nem érhet minket semmi komoly baj – ezekkel a szavakkal köszöntötte a Molnár József Művelődési Házat megtöltő közönséges Siposné Fodor Judit polgármester, aki ünnepi beszédében a négy adventi gyertya jelentéséről beszélt, emlékeztetve mindenkit: a hit, a remény, az öröm és a szeretet elengedhetetlen a teljes emberi élethez.

A köszöntő után a színpadi produkciók következtek, gyerekek és felnőttek egyaránt tudásuk legjavát adva igyekeztek hozzájárulni – sikerrel – az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Az estét a Heves Banda koncertje zárta.