Farsang idején már a húsvétra készülünk

Hírek

Már jócskán elmúlt a karácsony, a szilveszter, és elkezdődött az új év. Szeretnénk megköszönni meglévő „alapító” klubtagjaink részvételét, segítőkészségét, ötleteit és bizalmát, melyet az új intézmény létrejövetelétől kezdve tanúsítanak irányukban. Bízunk abban, hogy a közeljövőben még bővül klubtagjaink száma, mások is megtisztelnek figyelmükkel, bizalmukkal, részvételükkel új tagként a nappali ellátásban.

Nagy örömünkre szolgált a sok támogatás melyet intézményünk részére felajánlottak, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy nevek felsorolása nélkül minden támogatónknak külön is megköszönjem a felajánlását. ( Kaptunk kanapét, szobanövényeket, olvasni valókat – folyóiratokat, újságokat, festményt, keresztszemes hímzéssel készült egyedi fali képet, konyhai eszközöket – jénai tálat, üvegkancsót, mosógépet, gáztűzhelyet).

Sok szeretettel invitálunk minden érdeklődőt 2017. február 15-én délelőtt 10 órára, amikor a rend őrei tartanak kötetlen beszélgetést, melyen többek között szó esik arról, hogyan tehetjük biztonságosabbá mindennapjainkat, hogyan előzhetjük meg, hogy becsapjanak bennünket, hogy áldozattá váljunk.

Továbbá szeretnénk ismét megmozgatni a falu apraja – nagyját, ugyanis bár még farsangolunk, már most meghirdetjük húsvéti ajtódísz-készítő versenyünket. Anyag- és eszközhasználat megkötése nélkül. A résztvevők munkáit 2017. április 10. napjáig várjuk. A beküldött alkotások intézményünkben kerülnek kiállításra és természetesen díjazásban részesülnek a legszebb művek.

Továbbá értesítjük a lakosságot, hogy az intézmény három alapszolgáltatást nyújt: szociális étkeztetés, házi segítségnyújtás és idősek nappali ellátása. A szolgáltatásokkal kapcsolatban a 06-37/506-073-as telefonszámon illetve a gondozasikozpont@nagyrede.hu email címen érdeklődhetnek.

Az alábbi kiáltóval kívánunk vidám tavaszvárást:

„ Maskarások, bolondok
rázzátok a kolompot!
Takarodjon el a tél!
örvendezzen aki él.”

(Sarkady Sándor: Kilátó)

Pardi Beatrix
intézményvezető