Borús idő, derűs gyereknap

Hírek

Jobb lett volna verőfényes napsütésben az udvaron mókázni, de azért nem maradt el program a Nagyrédei Kastély Óvoda gyereknapján annak ellenére sem, hogy az időjárás finoman szólva sem fogadta kegyeibe a rendezvényt.

Viszont kiderült, hogy ugrálóvárazni akár a teraszon, vagy épp a tornaszobában is lehet, meg persze játékos fitnesz-edzésen részt venni is, mint ahogy az arcfestés és a csillámtetoválás sem csak szabadtéren képzelhető el. Sőt…
Az óvodai gyereknapra “kivonult” a rendőrség is, a gyerekek – sőt az óvónénik is – büszkén pattantak a rendőrmotor nyergébe, ismerkedtek a rendőrautóval – meg egy kicsit a rendőrök munkájával is.


Az óvónénik is meglepetéssel készültek: mesedarabot adtak elő a csöppségeknek, őszinte tapsvihart aratva.

– Az időjárás nem állt a pártunkon, viszont nagyon sokan segítettek, szeretnék ezúton is köszönetet mondani a szülöknek, segítőknek, támogatóknak, a kollégáknak, akik hozzájárultak a gyermeknap sikeres megrendezéséhez, hiszen akikért létrejött, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, és ez a legfontosabb, s ezen az örömön nem ronthat az eső sem – fogalmazott a nap végén Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető.

Mint mondta, külön is köszönetet érdemel Jeszenkszki Norman, aki ezúttal finom sütikkel lepte meg a gyerekeket, valamint a Mosolybirodalom, akiknek köszönhetően az ugrálóvári élményekkel és az ajándék lufikkal is gazdagodhattak a gyerekek.

Tartósabb ajándék is készült: az óvoda udvarán lévő taposóösvényt felújították – bőven lesz még alkalom használni a napsütéses nyári napokon.