Bemutatkozik Markó Anita

Hírek

A Molnár József Művelődési Ház vezetője 2017. február 1-től Markó Anita művelődésszervező.

Nagyrédétől közel 40 kilométerre, Erdőtarcsán élek családommal, egy 5 éves fiúgyermek büszke édesanyja vagyok.

Tanulmányaimat Budapesten végeztem a Kodolányi János Főiskolán, 2013-ban szereztem meg diplomámat andragógia/művelődésszervező szakon, kulturális turizmus specializációval. Emellett rendezvényszervező és sportszervező menedzser szakképesítésekkel rendelkezem, szakmai továbbképzés keretében pedig „pályázatíró – figyelő, szakértő” tanfolyamon is részt vettem. Jelenleg másoddiplomás képzésen veszek részt, a Miskolci Egyetem hallgatójaként Helyi gazdaság- és foglalkoztatásfejlesztést tanulok.
Szakmai tapasztalataimra a Kőbányai Kulturális Központban és Erdőtarcsa Község Önkormányzatánál tettem szert.
Nagyon örülök, hogy egy olyan település közösségéhez csatlakozhattam, ahol komoly hagyományai vannak a közművelődésnek. Bár nem vagyok nagyrédei, ennek ellenére úgy gondolom, hogy nagymértékben hozzá tudok majd járulni a település közösségi életének fenntartásához és tovább fejlesztéséhez, hiszen egy új nézőpontnak mindig frissítő hatása van. A hagyományok számomra is nagyon fontosak és a helyi értékek nem állnak messze tőlem, hiszen én is a palócföld szülötte vagyok.
Bízom benne, hogy a helyi közösség hamar befogad majd, és az eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat a Molnár József Művelődési Házban kamatoztathatom és bővíthetem a továbbiakban.