Alkotni jó – befejeződött a tábor

Hírek

“Gondolkodni, alkotni jó, a kreativitás teljesebbé teheti az életet.” – Befejeződött a Molnár József Művelődési Ház nyári kreatív gyermektábora.

– Milyen gyorsan eljött a péntek! – mondták a napközis tábor résztvevői, akik nem szívesen tették le az ollót és a ragasztót, mikor szüleik megérkeztek.

A kreatív csapat vidámsága és jókedve egész héten átjárta a művelődési házat. Hiányozni fog a gyerekzsivaj és az új ötletektől csillogó szemek látványa.
A jó hangulatért és a tábor megszervezéséért köszönet illeti Kovácsné Erki Dalmát, segítő közreműködéséért pedig Besze Zsófiát.

A gyermekek és a szülők kérésére a Kreatív Tábort jövő nyáron is megszervezzük majd a művelődési házban, addig pedig minden érdeklődőt szeretettel várunk az évközi Kreatív Műhely foglalkozásainkon.

Aki pedig még ezen a nyáron szeretne újabb élményekkel és ismeretekkel gazdagodni, annak a július 24-én induló Gyermek és Ifjúsági Néptánctábort ajánljuk a Virtus Kamara Táncegyüttes művészeti vezetőinek szakmai irányításával és a tánc mellett sok egyéb kiegészítő programmal.

Markó Anita
művelődésszervező