Aladdin világa – összefogás és mulatság

Hírek

Minden évben valamilyen “tematika” köré épül az óvoda jótékonysági bálja. Idén Aladdin varázslatos világába várták a bálozókat.

Az esemény bevételéből a gyerekek szabadidős programjait támogatják, illetve idén a csoportöltözők felújítását szeretnék megvalósítani.

A bálon Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető köszönetet mondott mindenkinek, aki hozzájárult a bál megrendezéséhez, segítőként, támogatóként, felajánlóként. Ugyancsak köszöntetet mondott Siposné Fodor Judit polgármesternek, aki lehetővé tette, hogy idén is a tornacsarnokban rendezhessék meg a bált. Máshol aligha fértek volna el a mulatság résztvevői, hiszen idén is csaknem háromszázan jöttek el.

A szülői munkaközösség vezetője Balázs-Ruzsom Csilla azt az összefogást méltatta, melyről nem először tettek már tanúságot – ezúttal az ovisbál szervezése, megrendezése és lebonyolítása kapcsán a szülők és a támogatók. (És még csak csodalámpát sem kellett dörzsölgetni ahhoz, hogy munkájukkal, ötletükkel, felajánlásukkal önzetlenül segítsék a jótékonysági cél megvalósulását.)