A polgármesteri fogadóórán történt

Hírek

Siposné Fodor Judit és Szabad Csaba képviselő tartott fogadóórát a művelődési házban november 5-én.

Egyeztettek a Bokréta nyugdíjas klub vezetőjével arról, hogy a klub állandó helyiséget szeretne használni. Az önkormányzat igyekszik minden segítséget megadni a kérés teljesítéséhez, amit a klub mintegy 70 fős taglétszáma is indokol.

A fogadóórán civil kezdeményezés érkezett az adventi időszak programjainak bővítésére. Az önkormányzat álláspontja szerint az lenne a célszerű, ha a felvetett értékes ötletek és kezdeményezések a 2014. dcember 19-én megrendezendő Falukarácsonyhoz kapcsolódnának, azt “erősítenék”, annak érdekében, hogy minél színesebb kínálattal minél több nagyrédeit sikerüljön bevonni az ünnepi készülődésbe.

Érdemben foglalkozik a képviselő-testület a Gyöngyösi utcát és a Móricz Zsigmond utcát összekötő földút járdalapokkal történő burkolásával – hangzott el egy lakossági felvetés kapcsán.

A polgármester és a képviselő-testület egy, vagy esetenként több tagja minden hónap első szerdáján fogadóórát tart, így a következő fogadóórára december 3-án, 16 órától a művelődési házban várják az érdeklődőket.