A játszóvár már üzemben, s kezdődhet az ovifelújítás is

Hírek

Ünnepélyes keretek között átadták a Nagyrédei Kastély Óvoda udvarán felépített új játszóvárat. Az öröm dupla: megkezdődhet az óvodaépület energetikai korszerűsítése is.


A Nagyrédei Kastély Óvoda udvarának fejlesztése a Magyar Falu Program “Óvoda udvar 2019” felhívásának támogatásából valósult meg.


Nem valami jól hangzó frázis, hanem vitathatatlan tény, hogy a gyerekek jelentik a jövőt, ezért is kiemelten fontos minden velük kapcsolatos, az ő körülményeiket javító beruházás és fejlesztés – egyebek mellett erről beszélt az ünnepélyes avatón Szabó Zsolt országgyűlési képviselő.

Mindezek tükrében különösen örömteli hírként jelentette be, hogy az önkormányzat sikerrel pályázott az óvoda épületének energetikai korszerűsítésére, s így több mint ötven millió forintos támogatással kezdődhet meg a rég várt munka, akár még az idén, ha sikerül kivitelezőt találni.

Siposné Fodor Judit polgármester az intézmény fontosságát hangsúlyozta, s köszönetét fejezte ki a Magyar Falu Program keretében elnyert támogatásért, amely révén megépülhetett az új játszóvár. Reményét fejezte ki, hogy a gyerekek örömmel használják majd, és vigyáznak rá, így sokáig szolgálja a csöppségeket az új létesítmény.