Újabb támogatások a Magyar Falu programban

Hírek Magyar Falu Program

A Magyar Falu Program alprogramjai jó lehetőséget adnak a településeknek a kisebb felújításokra, korszerűsítésekre. Nagyréde 2019-ben és 2020-ban is több pályázatot nyújtott be a megjelent felhívásokra.

Köszönjük Magyarország Kormányának, hogy az előző évi támogatások után is újabb lehetőségekkel segítik Nagyrédét a Magyar Falu Programban.

Siposné Fodor Judit polgármester és a polgármesteri hivatal dolgozói aktív szerepet vállaltak a pályázati anyagok elkészítésében, több alprogramra is nyújtott be támogatási igényt az önkormányzat.

Az óvoda felújításához kapcsolódó pályázataink pozitív elbírálásban részesültek, melyek remekül kiegészítik majd az Óvoda épületének energetikai korszerűsítését.

A polgármester és térségünk országgyűlési képviselője, Szabó Zsolt egyetértettek abban az egyeztetések során, hogy az óvoda épületére több helyen is ráfér a felújítás.

Ezúton is köszönjük képviselő úr támogató közreműködését, polgármester asszony és a pályázatok elkészítésében közreműködők munkáját!

A most elnyert forrásból az óvodai tornaszoba 1 963 390 forintból, az épülethez tartozó külső terasz pedig 4 999 990 forintból újulhat meg egy éven belül.