Továbbra is: spóroljunk a vízzel!

Hírek

A posta előtt áll a lajtoskocsi. A vízmű kérése, hogy a kocsin található telefonszámon jelezzék, ha feltöltésre van szükség.

Az éjszaka valamelyest visszatermelődött a vízmennyiség, de továbbra is nyomatékosan kéri a vízmű, hogy csak az igazán szükséges mértékben fogyasszák az ivóvizet.

Tájékoztatásuk szerint egyébként a környező településeken (például Vámosgyörk és Visonta) is hasonló helyzet állt elő – de ez a nagyrédeiek helyzetén nem változtat.

A helyzeten az változtathat, ha önmérsékletet tanúsít mindenki a vízfelhasználásban, hogy azoknak is jusson, akiknek az utóbbi napokban esetleg egyáltalán nem jutott. Az ő nevükben is köszönjük, ha felelősen járnak el a nagyrédeiek, és a locsolást, kocsimosást, medencézést mellőzik, de legalább csökkentik. Ugyanis, mint egy kedves kommentelőnk a Facebookon megjegyezte: a nincsből nem lehet spórolni. Tökéletesen igaza van. A “van”-ból viszont lehet spórolni. És most kellene is, nagyon. Azért, hogy mindenkinek jusson víz.

És még egyszer: ha a lajtoskocsiból fogy a víz, legyenek kedvesek a kocsin található telefonszámon kérni az újratöltést!