Születésnapi köszöntés

Hírek

A Nagyrédei Gondozási Központban köszöntötték 90. születésnapja alkalmából Sánta Imréné Pannika nénit.

Az idősklub tagjai, a polgármester és a jegyző asszony, a gondozási központ munkatársai, az óvodás gyerekek, ismerősök és családtagok köszöntötték 90. születésnapja alkalmából Sánta Imrénét szerdán. Pannika néni meghatottan köszönte meg az ajándékokat, a meleg szavakat, a klubtagok és a gyerekek kis műsorait, Siposné Fodor Judit köszöntőjét, s azt az emléklapot, melyet Magyarország miniszterelnöke küldött, s amit dr. Bálint Edina Ida jegyző asszony adott át az ünnepeltnek.

Köszönetképp a születésnapos arról beszélt, milyen nagy öröm számára, hogy ilyen szeretet veszi körül, úgy a családja, benne az unokák és a dédunokák, mint a klub közössége felől. Többször hangsúlyozta: nagyon sok jó élménnyel gazdagodott az idősklubban, s nagyon örül neki, hogy ez a lehetőség végre a nagyrédei idősek számára is elérhető. Külön is méltatta az intézmény vezetőjét és munkatársait, akik szerinte szinte “csodát művelnek” nap mint nap a klubtagokkal.

A meghitt, olykor egészen megható ünnepség végén Pannika néni vendégül látta a tiszteletére egybegyűlteket, a klubtagok pedig arról beszélgettek: elég sokan vannak közülük közel a kilencvenhez, úgyhogy lesznek még hasonló “mulatságok”.
Mit tehetnénk ehhez hozzá, ne csak kilencvenedik, de kilencvenötödik, meg századik születésnapokat is ünnepeljenek még, jó sokat, jó sokan!
Pannika néninek ezúton is kívánunk még hosszú éveket, jó erőben, egészségben!