Sportolni sohasem késő….

Hírek

Kicsit fájó szívvel és remegő lábakkal indultunk útnak október 11.-én csütörtökön a „Nem csak a 20 éveseké a világ” elnevezésű senior sport és ügyességi versenyre, Gyöngyösre, amelyet idén második alkalommal a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ szervezett.

Azért fájt a szívünk, mert eljött az idő, hogy az egy évig birtokunkban lévő vándorserleget továbbadjuk, és azért remegett a lábunk, mert nagyon izgultunk, hogy vajon meg tudjuk-e védeni a tavalyi címünket.

Versenycsapatunk tagjai minden izmukat felkészítették a feladatok kivitelezésére, hiszen egész évben rendszeresen részt vettek a napi tornákon. Nemcsak a fizikumot, állóképességet edzettük, hanem a koncentrációt is, különféle játékos feladatokkal.

A megmérettetésen idén 8 csapat vett részt, izgalmas volt látni a csapatok küzdelmét, igyekezetét. Talán a kettős tehernek köszönhetően ( hiszen szerettük volna hazahozni a serleget, első otthonába) illetve a verseny kihívásának köszönhetően nagy volt a tét. Mindenki morfondírozott, mi lesz, ha nem védjük meg a serleget, mi lesz, ha nem nyerünk… aztán ezek a kérdések amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan szertefoszlottak, hiszen a feladatok, a játék, a csapatban, közösen, együtt küzdés elfeledtették a görcsöket. Jókedvvel és nagy örömmel, élményben gazdagon, feltöltődve tértünk vissza.


A csapattagok szépen teljesítettek mind a célba gurításnál, mind a dartsnál, mind a tekénél, a kupak válogatásnál, a babzsák dobásnál. Méltán büszkék lehetünk a mindenre elszánt, felvértezett, jókedvű csapattagjainkra: Agócs Jánosné Piroska nénire, Hevesi Józsefné Matild nénire, Bozsik Benedek, Mészáros Benjamin és Rudas László urakra, akik képviselték a Nagyrédei Gondozási Központot.

A tanulság: a sport öröm, a sport szórakozás, sohasem késő sportolni.