Mozgalmas ünnepi hangolódás a Gondozási Központban

Hírek

Az Önkéntesseg napja alkalmából a Gondozási Központban a Bokréta nyugdíjasklub lelkes tagjai által korábban elkészített mezeskalácsok díszítésben, valamint karácsonyi díszek, dekorációk készítésében vehettek részt az érdeklődők, akik munkájukkal hozzájárultak kolléganőnk unokájának gyógyulása erdekében megrendezésre kerülő jótékonysági koncerttel egybekötött jótékonysági vásár vásárfiáinak elkészüléséhez.

Ugyanezen a napon az önkénteskedők a Mikulásnak is besegítettek, hiszen az önkormányzat jóvoltából megtöltött 60 darab kikuláscsomagot állítottak össze, amelyeket aztán a település utcáin “elhagytak”, hogy a megtalálóknak egy kis örömöt csempésszenek a napjába.

Természetesen a Mikulás is ellátogatott klubtagjainkhoz, akik annyira megilletődtek a nagyszakállú láttán, hogy kezdetben szóhoz sem jutottak. Természetesen ez csak átmeneti “üzemzavar” volt, mert amikor kiderült,hogy senki nem kapott virgácsot, jóízű beszélgetés kerekedett vendégeinkkel.

December 11-én családias hangulatban megünnepeltük a karácsonyt. A klubtagok nem kevésbé izgultak mint a minket műsorukkal megörvendeztető óvodás és kisiskolás gyermekek, hiszen a klubtagokból verbuválódott “színészek” most debütáltak egy picinyke dalcsokorral, amivel eljátszották és életre keltették a Szent családot. Karácsonyi ünnepségünket megtisztelte jelenlétével polgármester és jegyző asszony, az óvoda, az iskola, valamint a közösségi színtér vezetője. Az ajándékok mellet a figyelem, beszélgetés, törődés, az idősekkel együtt töltött értékes IDŐ, a meghitt hangulatú beszélgetéssel záruló ünnepség nagy örömet okozott a klubtagoknak.

Ahogyan a Gondozási Központban is zajlott, ugyanúgy kívánunk mindenkinek örömteli hangolódást a szeretet ünnepére, kívánjuk, hogy sok önzetlen segítő kéz, cselekedet, gondolat, a jó cél érdekében összetartó közösség, család, szeretett emberek vegyenek mindenkit körül.

Áldott,békés ünnepeket kívánunk a klubtagok és munkatársaim nevében.

Pardi Beatrix
intézményvezető