Megalakult a képviselő-testület

Hírek

Megtartotta alakuló ülését Nagyréde újonnan megválasztott képviselő-testülete.

A Molnár József Közösségi Színtérben tartotta meg ünnepi alakuló ülését Nagyréde képviselő-testülete. A Helyi Választási Bizottság beszámolója után a polgármester és a képviselők letették esküjüket.

Az alpolgármesteri tisztségre dr. Kovács Istvánt javasolta Siposné Fodor Judit polgármester, azonban a képviselő nem vállalta a megbízatást, így alpolgármestert következő ülésén választ a grémium. Ugyanígy a következő ülésre maradt a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása is, beleértve ebbe a bizottságok létrehozását és elnökük, valamint képviselő és külsős tagjaik megválasztását.

Székfoglalójában Siposné Fodor Judit polgármester egyebek mellett arról beszélt: a kampány időszakában számos méltatlan esemény történt, azonban emlékeztetett: a kampánynak vége, immár a munka időszaka következik, s a településért folytatott munkában együttműködést ajánl és egyúttal vár el a képviselőktől, hiszen a megválasztott polgármesternek és képviselőknek a település egészének érdekében kell dolgozniuk, nézetkülönbségeik természetesen lehetnek, de a viszályaik nem.