Köszöntjük a pedagógusokat

Hírek

Az önkormányzat nevében Siposné Fodor Judit polgármester és dr. Bálint Edina Ida jegyző köszöntötte a nagyrédén dolgozó pedagógusokat.

Az iskolában a tanítás kezdete előtt, jókor reggel kereste fel a pedagógusokat a polgármester, hogy megköszönje munkájukat, amellyel a gyerekek fejlődését, tanulását szolgálják.
Jó hírrel is szolgált, mondván: az épületen a fenntartó egy “megelőző” nagy karbantartást fog élvégezni a fűtési rendszeren, s a következő évre pedig igéretet kaptak arra, hogy pályázati támogatással mintegy negyven millió forintos energetikai korszerűsítés valósulhat majd meg a suliban.

Az óvodába délután látogatott el a polgármester, ahol ugyancsak méltatta a kicsikkel foglalkozó óvónők, dajkák munkáját, s kiemelte: már csak azért is jó érzés az önkormányzat ezen intézményébe jönni bármikor is, mert itt szinte tapintható a szeretet, mindig mosolygós gyerekekkel és felőttekkel találkozhat az ember.

Ez egyébként minden valószínűség szerint így lesz holnap (június 2-án, szombaton is), az óvoda családi napján, amelyre reggel kilenctől várják a gyerekeket, szülőket és érdeklődőket.