Köszönet és köszöntés, Bokréta-módra

Hírek

A Bokréta Nyugdíjas Kör már nyolc éve működik a településen, márciusi találkozójuk alkalmával rendszeresen ünneplik a Nemzetközi Nőnapot is.

A csoport ezúttal vendégekkel együtt ünnepelt, a találkozón részt vett feleségével együtt Farkas Attila, a Nyugdíjasok Heves Megyei Szövetségének elnöke, Siposné Fodor Judit, Nagyréde polgármestere és Markó Anita, a Molnár József Közösségi Színtér vezetője is.

Farkas Attila és a Bokréta Nyugdíjas Kör férfi tagjai beszéddel, előadással, vacsorával és ajándékkal köszöntötték a jelenlévő hölgyeket.

Deák Istvánné, a csoport vezetője minden hölgy nevében megköszönte a kedves, figyelmes vendéglátást, valamint ismertette a csoport szervezésében és a településen megvalósuló programlehetőségeket.

Siposné Fodor Judit polgármester megköszönte a csoport töretlen lelkesedését és állandó aktivitását, továbbá bejelentette, hogy a településen végzett kiemelkedő közösségi tevékenységéért Nagyrédéért- íjra jelölte – a Virtus Kamara Táncegyüttes, illetve vezetői Albunovics Milán és Albunovics-Besze Zsófia, valamint Lángné Gráczi Margit mellett – a Bokréta Nyugdíjas Kört. A díj odaítéléséről a képviselő-testület zárt ülés keretében dönt majd.