Köszönet a civileknek

Hírek

Sok minden fontos, de a legfontosabb a közösség. Köszönet azoknak, akik közösséget építenek, akik közösséget és közösségben alkotnak.

Nagyréde civil közösségeinek fejezte ki az önkormányzat elismerését Siposné Fodor Judit polgármester az elmúlt hetekben. Ezzel is köszönetet mondva elhivatott munkájukért, amellyel nem kizárólag a saját maguk örömére és épülésére, hanem Nagyrédért, Nagyréde hírnevét is öregbítve dolgoznak a legkülönfélébb területeken.

– Sokszor elmondtam, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: Nagyréde a nagyrédeiektől jó hely. Sokan, és szerencsére egyre többen vannak, akik kisebb-nagyobb közösségekben, egyesületekben, csoportokban is megélik nagyrédeiségüket. S mindeközben értéket teremtenek, és értéket és példát mutatnak. A közösségi lét értékének és örömének, az emberi kapcsolatok fontosságának példái ők. Büszke vagyok a közösségeinkre, ők pedig méltán lehetnek büszkék önmagukra és egymásra. Mert sokat tesznek azért, hogy Nagyréde még jobb és még jobb hely legyen, és ne csak saját maguk, hanem mindenki számára. És ennél szebb küldetés nincs – fogalmazott az elismerések kapcsán Siposné Fofor Judit polgármester.

Az elimerő oklevélben részesült csoportok:

Nagyrédei Asszonykórus
Bokréta Nyugdíjas Klub
Csanak Citerazenekar
Férfi Dalárda
Festőszakkör
Gasztroklub
MeseMorzsa Bábcsoport
Nagyrédei Polgárőr Egyesület
Nagyréde Szőlőskert SC
Ökölvívó szakosztály
Vívó szakosztály
Virtus Kamara Táncegyüttes és ifjúsági csoportjai
Önvédelmi csoport
Zöld Völgy Íjászai

A Nagyrédei Környezetvédők és Hagyományőrzők Egyesülete sajnos nem tudta átvenni az elsimerést, egy október végi időpontot javasolt.