Két lépésre a bekötőút felújítása

Hírek

Bekerült a kormány elé terjesztendő javaslatba a nagyrédei bekötőút felújítása.

– Beérni látszik öt évnyi lobbimunkánk: az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kapott tájékoztatás szerint a 24139 jelű nagyrédei bekötőút felújítására tett javaslat bekerült abba a kormány-előterjesztésbe, amely az országos útfelújítási program befejezését taglalja – foglalta össze a legújabb fejleményeket Siposné Fodor Judit polgármester.

Ez azt jelenti, hogy ha a kormány is “rábólint” a beruházásra, akkor belátható időn belül megkezdődhet a bekötőút felújítása 3.5 kilométer hosszú szakaszon.

– A minisztériumtól kapott tájékoztatás szerint, az előterjesztés elfogadása után azonnal megkezdődik a kivitelezelés konkrét tervezésének előkészítése. Úgy vélem, ezzel a mozzanattal kerültünk végre érdemben közelebb ahhoz, hogy a Nagyréde által rég várt beruházás belátható közelségbe kerüljön. Ezúton is fontosnak tartom kifejezni köszönetemet dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár úrnak, aki nagyon sokat segített abban, hogy a bekötőút ügye végre kilendült a holtpontról – fogalmazott a minisztériumi tájékoztatás kapcsán Siposné Fodor Judit polgármester.