Ha esik is – akkor is szüret, csak másképp

Hírek

Az időjárás-előrejelzések alapján számítani lehet arra, hogy a szüreti napok hétvégéjén esős idő jöhet. A programok nem maradnak el akkor sem, ám néhány változásra ezesetben számítani kell. Íme a B-terv:

1. Eső esetén a szombati nap programja úgy alakul, hogy a főzőversenyt mindenképp megrendezzük, az eredeti program szerint – legfeljebb kicsit kevesebb vizet kell a levesekhez önteni… :)
2. A Pulya Palóc Olimpiát a tornacsarnokban rendezzük meg.
3. A szüreti felvonulás viszont eső esetén elmarad, ám a művelődési ház nagytermében a “Szőlőszemű leányka” vetélkedő vidám programot ígér, és természetesen lesz mulatság, tánc és zene is, ez utóbbiról a Dűvő zenekar gondoskodik.
4. Az eredeti program szerint három órára tervezett megnyitót eső esetén is a szabadtéri színpadon rendezzük meg, nem csak a színpad lesz fedett, hanem a nézőtéren is pavilon véd az esőtől.

Vasárnap eső esetén minden program “beköltözik” a művelődési házba, kivéve a futóversenyt, amit szeptember 30-án pótolunk majd.

Bízunk benne, hogy az időjárás nem szól bele ilyen mértékben a rendezvénysorozatba, s mindent az eredeti program szerint tudunk megrendezni. De ha mégis esősre fordul az idő, akkor is érdemes lesz részt venni a programokon, ha nem is verőfényes napsütésben, de kellemes és vidám hangulatban – fedett helyen.
Várunk mindenkit szeretettel!