Gratulálunk!

Hírek

A község vezetése – és minden nagyrédei – nevében köszöntötték Király Istvánné óvodavezetőt, a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetettjét.

Reggel fél nyolckor hol máshol, mint a Nagyrédei Kastély Óvodában gratulált a rangos állami kitüntetéshez Király Istvánné óvodavezetőnek Siposné Fodor Judit polgármester, Szabad Csaba képviselő és dr. Bálint Edina Ida jegyző.

Az óvodavezető köszönettel fogadta a – megérdemelt – elismerő szavakat, a jókívánságokat. Mint mondta, első és mindmáig egyetlen munkahelye szomszédságában nevelkedett, s szinte “ide nőtt fel, az óvodába”, természetesnek érezte, hogy óvodapedagógus legyen.

– A kitüntetés kapcsán elgondolkodtam, hogy még nem voltam 18 éves, amikor elkezdtem itt dolgozni. Sok-sok szép emlék, élmény köt az óvodához. Az is eszembe jutott, hogy amikor óvodavezető lettem, mennyi kétség fogalmazódott meg bennem, hogy egyáltalán akarom-e én ezt, alkalmas leszek-e a feladatra – fogalmazott a kitüntetett.

A kérdésre egyértelmű választ ad négy évtizedes kiváló munkája, a vezetése alatt megvalósult fejlődés, az elért eredmények. Mindezek állami elismerése a Magyar Bronz Érdemkereszt, s mindezek mindennapi elismerése a jelenlegi és az egykori óvodások szeretete, a kollégák megbecsülése.

kiralyne-kituntets2

kiralyne-kituntets3

A kitüntetéshez ezúton is gratulálunk, s további jó egészséget, sikeres és boldog éveket kívánunk!