Főzőverseny – felhívás

Hírek

2015-ben ki lesz Nagyréde legjobb Palóclevesének készítője? Újabb barátságos, ínycsiklandozó versengésre hívjuk Önöket! Várjuk a helyi civil csoportokat, itt lakókat, baráti közösségeket a Nagyrédén 2015. október 03-án megrendezendő főzőversenyre, melynek helyszíne a Művelődési Ház mögötti rendezvénytér.

A főzőverseny témája ebben az évben a Palócleves.
A főzőhelyek elfoglalása délelőtt 08.30 – 09.45 között, tűzgyújtás 10.00 órakor, egyben a verseny megnyitása is. A zsűri 13.00-tól kezdi az ételek értékelését, folyamatos ellenőrzés mellett. Közben játékos feladatok, alapanyagokkal, italokkal kapcsolatosan. Az eredményhirdetésre várhatóan 15.00 órakor kerül sor.
Garantált az egész délelőtt fergeteges jókedvű eltöltése, a szakmai zsűri pártatlan értékelése, a bőséges kóstolások. A főzőverseny helyszínén 14.00 órától „Jó ebédhez szól a nóta” fokozza a hangulatot, a Dűvő zenekar szórakoztatja a főző csapatokat.
Jelentkezni, érdeklődni lehet az muvhaz.nagyrede@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-30/55-333-64 telefonszámon. Nevezési határidő szeptember 25.
Nevezési díj nincs, a főzéshez szükséges anyagokról és kellékekről minden csapatnak gondoskodni kell. A korábbi évekhez hasonlóan tűzifát, tűzteret és 1 db sörgarnitúrát biztosítunk a csapatok részére.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a csapatoknak eredményes szereplést, a kóstolóknak finom ételeket, valamennyi résztvevőnek kellemes szórakozást kívánunk!

Jelentkezési lap letölthető innen