Felelős állattartás támogatása – pályázzunk!

Hírek

A Magyar Falu Programban legfeljebb másfél millió forintos támogatásra pályázhatnak az önkormányzatok a “Felelős állattartás elősegítésére”. Nagyréde szeretne pályázni, ám ehhez a gazdik együttműködése szükséges.

A pályázati kiírás szerint kötelező a pályázat beadásakor csatolni az előzetes igényfelmérést. Mivel a kiíró kizárólag a megszabott nyomtatványon, a gazdik saját kezű aláírásával fogadja el az igényfelmérő lapot, online kitöltésre – bár szerettük volna – nincs lehetőség.

Mivel az önkormányzat maga is elkötelezett a felelős állattartás erősítése iránt, ezért 2021. május 10. és május 15. között lehetőséget biztosítunk az állattartóknak, hogy hivatalosan jelezzék részvételi szándékukat a programban.

Május 10-15. között (hétfőtől szombatig) minden nap 8:00 – 16:00 óra között a Molnár József Közösségi Színtérben személyesen írhatják alá az ívet, amelyen meg kell adni a támogatásba bevonni kívánt állatok adatait is.

Szintén feltétele a sikeres pályázatnak, hogy az állattartók az előzetes igényfelmérésen túl nyilatkozatot tegyenek az állatokon végzendő beavatkozások tekintetében. A fenti időtartamban ezen nyilatkozat személyes megtételére is lehetőség lesz.

Kérünk minden kutya- és macskatulajdonost, hogy lehetőség és igény szerint járuljon hozzá a pályázat sikeréhez!

A részletekről Kovácsné Réz Boglárkánál lehet érdeklődni munkanapokon 08:00 – 12:00 óra között az 573-000-ás telefonszámon, illetve e-mailben a kozmunka@nagyrede.hu e-mail címen.

Ha valaki az előzetes igényfelmérésben önkéntesként közreműködne, kérjük a fenti elérhetőségeken jelentkezzen, korlátozott számban biztosítunk sorszámozott aláíróíveket.