Áldott ünnepet kívánunk!

Hírek

Az intézményekben megünnepelték a karácsonyt, pénteken este pedig mindenkit szeretettel vár az önkormányzat a falukarácsonyra.

Az óvodában az összes csoport közös programjával kezdődött a karácsonyi ünnepség, melyen a gyerekek és az óvónénik is énekkel köszöntötték a karácsonyt. Az ünnepség a csoportszobákban folytatódott, ahol a gyerekek izgatottan bontogatták a sok-sok játékot rejtő csomatokat.


A gondozási központban ugyancsak karácsonyi ünnepségre gyűltek össze, a műsorról a Virtus Kamara Táncegyüttes utánpótlás-csoportja adott műsort, amit jó hangulatú, kötetlen összejövetel követett, kellemes beszélgetéssel, némi harapnivaló mellett.

Az adventi programsorozat részeként a Molnár József Művelődési Házban bábszínház várta a gyerekeket, akik a Galagonya Bábszínház Vándormanók című előadásán szórakozhattak felhőtlenül.

December 22-én 17 órától pedig a Falukarácsony ad módot arra, hogy a helyi művészeti csoportok, valamint az óvodások és az iskolások műsoraival, majd a már hagyományos forraltboros közös időtöltéssel hangolódjon minden nagyrédei az ünnepre.

Ezúton is békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt, és sikeres új esztendőt kívánunk Nagyréde minden lakójának!