A nő: minden

Hírek

Homonyik Sándor szórakoztatta a nőnapi rendezvény közönségét. A köszöntőről nem csupán a szervezők gondoskodtak.

A nő: minden. Minden nő maga a megismételhetetlen mindenség – ezekkel a szavakkal köszöntötte a Molnár József Művelődési Házban a település nőnapi ünnepségének résztvevőit Balázs Zoltán alpolgármester.

Különös – és kedves – színfoltja volt az eseménynek Mészáros Benjámin köszöntője, aki “civilként” méltatta a szebbik nemet, s verssel, sőt még dallal is köszöntötte az egybegyűlteket. A falu női vezetőinek ajándékot is hozott, méghozzá a Gondozási Központban készített képeslapot. Mint mondta: hálás azért, hogy a gondozási központ klubja immár mindenki számára elérhetően kínál tartalmas elfoglaltságot.

A rendezvényen bemutatkozott Markó Anita, a Molnár József Művelődési Ház művelődésszervezője, aki a nőnap eredetével és történetével ismertette meg a hallgatóságot.

 

A hangulat megalapozásáról a zeneiskola tanára, Fodor Bálint gondoskodott szaxofon-muzsikájával, majd mindezt a “nap fénypontjaként” követte Homonyik Sándor műsora, aki azt is elárulta: nem csak a hölgyek elkötelezett kedvelője, de Nagyrédéről is szép emlékeket őriz. Dalai pedig vélhetően ugyancsak sokakban ébresztettek régi és kevésbé régi, de mindenképp szép emlékeket.

Ezúton is köszöntünk minden nagyrédei hölgyet, lányt, asszonyt!