Értéknap – Itthon, Nagyrédén

Nagyréde Nagyközség Önkormányzata 2019. június 1-jén Értéknapot szervez értéktári vetélkedővel és színes kiegészítő programokkal.
A rendezvény az EFOP-1.2.11-16-2017-00050 kódszámú, Esély Otthon – „Fiatalok helyben tartása Nagyrédén” elnevezésű projekt keretében valósul meg, mint települési jó gyakorlat továbbvitele.

Három kategóriában várjuk az 5-7 fős csapatok jelentkezését:

1. Diák (Felső tagozat 5. osztályától 18 éves korig),
2. Felnőtt (18 éves kor felett),
3. Vegyes korosztályú (felnőttek és gyermekek)

A részletes versenyleírás, a jelentkezési lap és a szülői hozzájárulási nyilatkozat alább letölthető, valamint a Molnár József Közösségi Színtérben nyomtatott példány is kérhető.

Jelentkezési határidő: 2019.05.31. 12 óra

A versenyző csapatok értékes nyereményeket szerezhetnek, különböző belépőjegyek, mozijegyek találnak majd gazdára. Amíg a csapatok versenyezve járják a település utcáit, addig az érdeklődőket filmvetítés, kóstoltatás, hangulatos muzsika várja a Molnár József Közösségi Színtér előtt és helyiségeiben. A Heves megyei Esélyek Háza esélyegyenlőségi programokkal is készül az eseményre és várja majd az érdeklődőket minden korosztályból.

A versenyt és a programot természetesen most is zenés-táncos mulatság zárja majd, melyre minden érdeklődőt és kikapcsolódni vágyót várunk nagyon sok szeretettel!